vineri, 17 august 2012

Capitolul 16: Ceremonia si Rapirea

    Au trecut cateva zile de la incidentul dintre Kanji si Danelle. Danelle ne spusese in mare parte ce s'a intamplat. Era chiar tare dupa parerea mea. In prezent ma aflu in sala de sport.
    Simteam ritmul melodiei trecand prin mine. Dansul era singurul lucru care ma facea sa uit ca aveam amnezie in acel moment. Doctorul a spus ca trebuie sa i'au niste medicamente care ma pot ajuta. Desi aveau un gust ce lasau de dorit, trebuia sa le iau.
    Melodia se termina, iar eu ma ridic de jos si ma grabesc pe scari sa'mi i'au pastilele. Ajung in bucatarie, le i'au din dulap, imi i'au un pahar cu apa si dau pastilele pe gat. In acest timp, in bucatarie intra Maya pregatita sa iasa in oras.
-   Ce faci? in o intreb zambind.
-   Bine, tu? imi raspunde iar eu ma asez pe scaun.
-   Bine, tocmai am venit din sala de sport. Am avut o ora de dans:P
-   Auzi, ai vrea sa vii cu mine la mall? ca trebuie sa'mi cumpar o rochi pentru ceremonie.
-   Ce ceremonie? o intreb curioasa.
-   Ah....nu stiai? pai....evident.....iarta'ma.....am uitat ca ai amnezie. Uneori, chiar pare ca n'ai. Ei bine, este o ceremonie anuala la S.W.A.T.,trebuie sa se prezinte toti agenti. E un fel de...bal al agentilor. imi explica zambind.
-   Atunci pot sa'mi i'au si eu o rochie? o intreb entuziasmata.
-   Sigur! Hai! imi spune si ma i'a de mana indreptandu'ne spre usa. Iesim din casa, ne urcam in masina si pornim in viteza spre mall.
    Ajungem, coboram din masina si intram in mall.
-   Dar unde se va tine ceremonia? o intreb curioasa.
-   Pai, se a tine la Londra. Abea astept! imi spune zambind in timp ce intram intr'un magazin cu rochii. Erau  foarte frumoase, de toate culorile.
    Maya se indreapta spre o rochie mov cu putin argintiu. o i'a si se indreapta spre cabina de proba. Dar inainte sa intre se intoarce spre mine:
-   Alegeti si tu cateva si probeaza'le! suna mai mult ca o porunca dar nu m'am impotrivit! M'am plimbat absenta printre miile de rochii.Pana la urma am luat vreo 3 rochii si m'am dus si eu in cabina de proba. I'au o rochie si o pun pe mine. Ii inchid fermoarul, si ies afara sa ma vad in oglinda si sa ma vada si Maya.
    Rochia ei ii venea foarte bine, dar...nu stiu, parca nu era culoarea ei.
-   Hey, cum imi sta? o intreb calma.
-   Wow, arati superb, dar...hmm...nu prea merge cu culoarea parului tau. imi dau ochii peste cap cand imi facu' semn sa ma intorc in cabina si sa o i'au pe urmatoarea.
    Am tinut'o asa vreo trei ore. Pana la urma ne'am ales rochiile potrivite.
    Ajungem acasa obosite rau! Nu mai vreau shopping.
-   Off.....am scapat si de asta. spun si ma trantesc pe canapea zambind obosita. Maya se arunca langa mine razand de fata mea obosita. " De parca fata e e mai tare!" gandesc si ii scot limba.
-   Ai vazut bunaciunea aia care statea in spatele meu? Atunci cand eram la KFC. spune iar eu incep sa rad.
-   Frt, mai aveai umpic si te impiedicai doar ca sa te observe. zic si ii dau cu perna usor in cap razand. Ea se inrosi si incepe sa rada. Incepem o usoara bataie cu perne pana cand cineva isi curata gatul.
-   Bunaciune...ha? se aude de langa scari vocea nervoasa a lu Harry. Maya si cu mine inghetam de frica.
-   Am auzit de la Louis ca atunci cand Harry e nervos incepe sa tipe si sa faca ca o mata strangulata de gat. ii soptesc eu la ureche Mayei care nu se mai putea abtine si a inceput sa rada de cred ca o auzeau si vecinii:)). Eu neputand rezista incep si eu sa rad. Radeam amandoua ca doua nebune. Oricine ne'ar fi vazut ar fi zis ca suntem scapate de la 9.
-   Radeti, nu? ii aud vocea in spatele nostru. Ma uit la Maya care incetase sa rada. Eu il vad cum are perna pregatita de atatc. " Asa facem? bine Hazza, te'ai pus cu cine nu trebuia!" gandesc si ii fac semn Mayei sa i'a perna in mana. O i'a si asteapta semnalul meu.
   "Unu,Doi, Trei....Si"
-   ACUM!!! tip si Maya sare alaturi de mine pe canapea apoi pe Harry care era luat prin surprindere. Cazuse pe jos, asaltat de noi. Radeam toti trei ca nebunii. Harry, nu stiu cum imi luase perna si jocul se inversa. Eu incep sa alerg prin sufragerie cu Harry in urma mea si Maya in urma lui:)) Eram ca soarecele, pisica si cainele:))).
   Maya il prinde pana la urma pe Harry si cad amandoi pe jos, unul peste altul. Atunci am stiut ca era momentul sa'i las singuri, asa ca ma intrept usor spre scari cand deodata ma simteam ca si cum cineva imi daduse cu ceva in cap. In minte au inceput sa'mi apara diferite imagini cu mine si cu baietii pe  care nu le stiusem pana atunci. Cand se termina, cad in genunchi facand un mic zgomot, pe care din pacate cei doi morezi il auzira, si venira in graba spre mine.
-   Layla, esti bine? ma intreaba alarmata Maya.
-   D...da... sunt bine. Doar am ametit putin. incerc sa zambesc dar imi iesi mai mult o strambatura.
-   Haide sa te ducem in pat. imi spune Harry, si nici nu'mi dadu timp sa ripostez ca ma luase in brate si ma cara pe scari pana'n camera mea si ma aseza pe pat.
-   Vei sta in pat. Ma duc sa sun doctorul. Nu e bine sa ai ameteli cand ai amnezie. imi spune Maya calma scotandu'si telefonul din buzunar.
-  Nu! Pe bune! Sunt bine! incerc sa'i linsitesc si sa fac sa ma creada. Nu'mi placea sa'i mint, dar nu trebuiau sa stie. Trebuia sa ramana secret pana imi amintesc tot.
    Pana la urma i'am convins, dar nu pentru mult timp.
    Zilele au trecut ca vantul si ziua ceremonie a venit. Intre timp eu am mai avut ameteli si flash'uri, dar inca nu mi'am revenit complet. Danelle si Kanji stateau aproape tot timpul impreuna, era clar ca era ceva intre ei, si ma bucur pentru ei:d. Nicole cu Zayn, sunt in relatii foarte bune, sau asa credeam eu pana intr'o zi cand i'am auzit certandu'se pentru tweet'uri. Se pare ca fanele nu erau tocmai deacord cu ea si ii dadeau numai hate'uri si comm'uri foarte urate. Dar i'am lasat in pace. Stiam ca Zayn se va ocupa de tot:d. Si nu se vor desparti. Maya si harry, sunt la fel, indragostiti pana peste urechi unul de altul:D. Niall si Liam....din pacate n'au partenere, iar eu cu Louis ne gandeam sa le gasim pe cineva.Eram in avion spre Londra. Amintirile care imi mai veneau din cand in cand, imi aratau ca am mai fost odata in Londra. Hmm...pun pariu ca e foarte frumos acolo:D.
     In fine, revenind in prezent, tocmai ma imbracam cu rochia pe care am luat'o din mall. Imi las parul liber si ma machez cu putin auriu si alb pe la orichi si obisnuitul rimel. Maya se machease cu putin portocaliu si cu rimel. Danelle cu negru si cu albastru inchis si evident rimel. Iar Nicole, cu putin albastru si argintiu si evident rimel. Toate eram superbe. Baietii cand ne'au vazut au ramas socati. Aveau gurile cascate.
   Dupa ne'am urcat in masina si am pornit spre restaurantul unde se tinea balul. Cand am ajuns toate privirile erau asupra noastra. Zayn le zambea tuturor fetelor, si femeilor iar ele.....efectiv erau OMG!!:))). Nicole ii mai ardea cate o palma iar Zayn spunea " Iubitele, ce sa le faci daca sunt geloase." iar pe mine ma bufnea rasul.

DPV: Kanji
    De cand am intrat in sala, o fata ne tot privea, si nu inteleg de ce. Se pare ca nimeni nu si'a dat seama de asta. E o tipa blonda cu ochii albastri. Era frumoasa, si imi parea cunoscuta de undeva dar nu stiu de unde. Apoi i'am vazut tatuajul de pe piciorul drept. Am ramas socat. Ala era semnul Yakuzei! Poate va intrebati de ce nu am si eu unul , nu? Ei bine, eu n'am vrut sa'mi fac. Nu'mi plac tatuajele.
    Daca ea era aici inseamna ca "Tata" s'a hotarat sa astepte si a trimis pe altcineva in locul meu. " Trebuie sa o anunt pe Danelle! Repede! Daca femeia aia e cine cred eu ca e...atunci o vom pati urat de tot!" O cautam pe Dany, prin multimea aia dar fara succes.
    In timp ce cautam intru in cineva fara sa vreau. Ma intorc si vad parul rosu al Mayei.
-    Hey! Ai grija pe unde mergi! ma atentioneaza ea uitandu'se urat la mine. Eu ii zambesc.
-   Ok! Auzi ai vazut'o pe Danelle? o intreb calm.
-   Pai nu, dar tu ai vazut'o pe Layla? Era langa mine acum cateva minute vorbind cu o tipa blonda, si acum numai e. imi spune ingrijorata. " O tipa blonda? Nu poate fi! Fir'ar!"
-   Trebuie sa o gasim, repede! ii spun lunad'o de mana si o caram prin multime. Ea la un moment dat se zmucise din mana mea si se uita urat la mine.

-   Ce s'a intamplat? De ce trebuie sa o gasim repede? ma intreaba nedumerita. Oftez
-   Pentru ca e in mare pericol. Asa ca fa bine si caut'o! ii spun si plec de langa ea in cautarea blondei deoarece unde era blonda era si Layla.
    Din intamplare o vad urcand niste scari alaturi de bruneta. Incep sa alerg spre ele. Blonda vazandu'ma incepe sa fuga si ea, lunad'o de mana la Layla. Fugeam pe scari in urma lor.
   Ajungem pe cladire, unde le astepta un elicopter. Tremuram de frica pentru Layla.
-    Layla! Nu! Stai pe loc! tipam ca nebunu la ea dar ea nici nu ma auzea. Blonda imi zambi. Dintr'o data ma i'a o durere de cap insuportabila, ceea ce mi'a confirmat banuielile. Ea era, Rebekah Marian, una din cei trei mutanti care lucreaza pentru Yakuza. Sau ma rog, nu erau mutanti. De mici au fost luati de la sanul mamei lor si guvernul a facut exparimente pe ei.
-    Sefu' iti transmite ca ai decazut Kanji. atat imi spune si se urca in elicopter alaturi de Layla care era controlata de blonda.
   Mie inca nu'mi trecuse durerea de cap, dar am reusit sa cobor scarile si dau de Maya. Ea vazaandu'ma in halul in care sunt, se alarmeaza.
-   Ce ai patit?
-   Layla a fost rapita! atat am spus ca in momentul urmator cad in genunchi de durere.

DPV: Danelle
    Ajungem la bal si totul era foarte frumos. Dupa cateva minute imi dau seama ca suntem urmariti de o tipa blonda, care se uita cam insistent la Kanji.
    Dupa o ora de cand ajunsesem se pare ca blonda vorbea acum cu Layla.Toate bune, pana cand vad ca Layla pleaca cu ea spre niste scari. Le urmaresc si o aud pe blonda vorbind la telefon:
-   Da, am luat pachetul.....Da....Cei spun lu' Kanji? .....Am inteles......Da.....Da, cred ca stie ca sunt aici. Se pare ca a fost o ideie grozava sa colaboram cu el...Da...Am inteles, ma indrept acum spre elicopter. spune si inchide telefonul. Eu eram impietrita langa perete. " Nu se poate! Kanji a ajutat'o????? Dar e imposibil, chiar el mi'a spus ca....nu va lasa pe nimeni sa se atinga de Layla. Va plati pentru asta!" gandesc iar in secunda urmatoare il vad pe Kanji venind spre ele doua. Ele fug pe scari cu Kanji pe urmele lor. N'am mai stat sa vad ce se intampla si plec de acolo. stiu ca nu era bine ce faceam si ca Layla putea fi rapita dar, nun stiu e ceva la femeia aia acre ma face sa stau departe de ele. Parca eram teleghidata.
    Inchid ochii dupa ii deschid si era parca uitasem ceva important. Dupa cateva minute o aud pe Maya cum striga la Kanji. Asa ca ma apropii:
-   Cum adica a fost rapita? Ce vrei sa apui cu asta? tipa Maya nervoasa scuturandu'l pe Kanji care saracul vedea dublu.
-    Vreau sa spun ca a fost rapita! tipa si Kanji enervat de purtarea roscatei.
-   Treuie sa mergem la sediul din Londra. Repede! spune Maya nervoasa. Scoate telefonul din geanta si apeleaza.
-   Alo? Nicole, avem o urgenta! Layla a fost rapita! Aduna gasca si ne vedem in fata restaurantului. Da, hai pa! spune si inchide. Il ajuta pe Kanji sa se ridice, dupa care ma i'a si pe mine de mana si incercam sa ne strecuram prin multime. Ajungem in fata restaurantului, unde ii gasim pe ceilalti avand niste fete ingrozite.
-   Cum adica Layla a fost rapita!? sare nervos Louis spre Maya. Ea se uita calma la el.
-   Nicole suna'l pe Jhon si anunta'l de rapire! Iar noi trebuie sa ne indreptam  spre hotel si sa ne odihnim ca maine va fi o zi grea! Si nu accept niciun refuz sau comentariu! spune aspru spre Niall si Louis care vroiau sa protesteze. Ei au tacut, n'aveau ce sa faca.
    Ajungem la hotel. Eu dormeam cu Kanji in camera. Ajungem in camera si eu ma duc la baie sa ma schimb. Cand ies il vad pe Kanji stand intins pe pat uitandu'se la tavan. Cred ca e timpul sa acctionez.
-   Cum ai putut?! soptesc simtind cum sangele incepe sa'mi circule prin vene mai repede.
-   Adica? ma intreaba nedumerit.
-   Cum ai putut sa o ajuti pe blonda sa o rapeasca pe Layla?! tip nervoasa. Ma uitam la el iar el se uita la mine de parca as fi fost nebuna.
-   Ce am facut?! ma intreaba socat.
-   Oh....nu te preface ca nu stii! Am auzit cu urechile mele cum blonda aia vorbea cu cineva despre tine! Si spunea ce bine ai ajutat'o! Eram sigura ca te'ai schimbat! Am avut incredere IN TINE!!!!! zbier ultimele doua cuvinte. In secunda urmatoare ies din camera si fug pe hol cu Kanji pe urmele mele.
    Ce se va intampla in continuare? Layla va muri? Kanji si danelle se vor impaca? Asta veti afla numai daca veti citi capitolele urmatoare!:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu